Hoe een eerder in DirectAdmin gegenereerde backup terugzetten?

1. Log in op uw DirectAdmin-account.

2. Klik in het gedeelte Geavanceerde functies op het pictogram Back-ups maken/herstellen.

3. Klik onder Back-up herstellen op het vervolgkeuzemenu en selecteer de back-up die u wilt herstellen.

4. Onder Herstelopties wordt een optie weergegeven om aan of uit te vinken. U kunt het laten zoals het is of de gegevens uitschakelen die u niet in het herstel wilt opnemen.

6. Scroll naar het einde van de pagina en klik op de knop Herstellen.

Opmerking:

Het terugzetten kan enige tijd duren, dus controleer Berichten na een paar minuten, maar dit hangt af van de grootte van uw backup.