Hoe genereer en download je een volledige back-up van je DirectAdmin Account?

U kunt een back-up maken van uw DirectAdmin-account en deze downloaden.

Hoe maak je een back-up van je DirectAdmin-account?

1. Log in op uw DirectAdmin-account.

2. Klik in het gedeelte Geavanceerde functies op het pictogram Backups maken/Terugzetten of typ Terugzetten in het navigatiefiltervak ​​en de optie zal verschijnen. Klik erop.

3 Vinkje opties die u wilt in uw back-up wilt opnemen. Blader omlaag naar het einde van de pagina en klik vervolgens op de knop Backup maken.

5 . Er wordt een succesbericht weergegeven, zoals het maken van een backup dat toegevoegd is aan de wachtrij. Zodra de backup is gegenereerd, wordt een bericht weergegeven.

Hoe een gegenereerde backup van uw account downloaden?

1. Log in op uw DirectAdmin-account.

2. In het Systeem Info & Bestanden sectie, klikt u op Bestands Beheer in de navigatie-filter.

3. Open de map backups.

4. Klik op met rechtermuisknop op het tabel of op het naam van het bestand en vervolgens klikt u op Download en het bestand wordt naar uw computer gedownload.

Gefeliciteerd, je hebt met succes een backup gemaakt en gedownload!